Світ
6 жовтня 2015
Фотограф зробив унікальні фото сіамських близнюків, яких лікарям вдалося роз'єднати
П'ятимісячні красуні родом із сонячної Бразилії.
news-image

Перші п'ять місяців свого життя сестри Марія Клара і Марія Едуарда Олівейра Сантана з Бразилії провели нерозлучно. Увесь цей час лікарі готували дівчаток до надскладної операції по роз'єднанню сіамських близнючок, повідомляє «Єдність».

Кілька тижнів тому їм була зроблена дуже ризикована й складна операція з розділення. Вона тривала понад 6 годин. На щастя, операція з розділення усіх внутрішніх органів дівчаток пройшла успішно, без ускладнень, і тепер малятка швидко йдуть на поправку.

Сімейний фотограф Андре Матеус зробив серію фотографій дівчаток та їхніх батьків, коли вони тільки чекали на операцію в благодійному центрі при лікарні, а також після її  успішного завершення. Ці фантастичні фото вразили користувачів Інтернету з усього світу.

Ця бразильська родина є дуже бідною, а батьки дівчаток надзвичайно молоді, майже самі ще діти - батькові, Денису, всього 20 років. Щоб бути разом з доньками, батьки змушені були навіть спати по черзі, так як у центрі, де вони чекали операції, було вкрай мало місця.

Батьки Марії Клари і Марії Едуарди були сповнені надії на хороший результат операції, і диво сталося. За дівчаток хвилювалась уся Бразилія. А тепер, завдяки таким зворушливим і гарним фото, їх знає та  підтримує майже увесь світ.

Історія цієї родини стала для фотографа Андре Матеуса і для багатьох прихильників, які побачили ці фотографії, реальним підтвердженням того, що мрії збуваються. Але справжнім дивом ця історія стала для родини Марії Клари і Марії Едуарди.

Фотограф відзначив, що буде вдячний, якщо йому вдасться продовжити серію і робити нові знімки маляток щороку під час їх зростання.