Україна
6 жовтня 2015
Українську молодь запрошують взяти участь у конкурсі різдвяно-новорічної листівки
Роботи приймаються з 1 жовтня до 17 грудня 2015 року.
news-image

Музей Леопольда Левицького запрошує учнів середніх загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів, а також студентів та молодих митців до участі в щорічному VI Конкурсі різдвяно-новорічної листівки, передає  «Єдність» із посиланням на прес-службу Міністерства культури України.

У повідомленні відомства зазначається, що поряд зі станковими творами та книжковими ілюстраціями, особливе місце у спадщині Л. Левицького посідають вітальні листівки, які художник власноруч створював для привітання своїх друзів, в кожній з яких демонстрував особисту відкритість до світу, щирість почуттів та довіру до адресатів. Саме за мотивами новорічно-різдвяних вітальних карток митця, конкурсантам пропонується створити власну авторську листівку.
Умови участі в Конкурсі:
1. В Музеї Леопольда Левицького протягом жовтня – грудня 2015 року відвідати захід (на вибір конкурсанта): екскурсія, тематичне заняття, музейний урок, майстер-клас в різних техніках (лінорит, холодний батик, живопис на склі, вибійка, Венеційська маска, виготовлення ялинкових прикрас) чи замовити виїзну лекцію (для шкіл). 
2. Створити вітальну листівку (за мотивами творів Л. Левицького) на тему „Новий рік та Різдво в Україні”. Формат листівки – 10,5х14,8 см. Техніка роботи – довільна
3. На звороті листівки обов’язково вказати: ім’я та прізвище конкурсанта, дату народження, місце навчання/роботи та контактний телефон.

Конкурс проходить у чотирьох вікових категоріях

І категорія – 6- 9 років,

ІІ категорія – 10-13 років,

ІІІ категорія – 14-17 років

IV категорія – 18-35 років
У кожній із вікових груп за рішенням журі будуть визначені призові місця, спеціальні відзнаки, а також буде призначено Гран – прі конкурсу.
Переможці та номінанти на спеціальні відзнаки отримають пам’ятні дипломи, солодкі та цікаві подарунки, квитки та сертифікати від організацій-партнерів проекту. Їхні роботи експонуватимуться на виставці у залах Художньо-меморіального музею Леопольда Левицького, а згодом будуть передані в фонд Львівської дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.
Роботи приймаються з 1 жовтня до 17 грудня 2015 року за адресою:
Музей Леопольда Левицького
вул. М. Устияновича, 10/1
м. Львів
79000
Контакти:
тел. (032) 2 610 610
моб. (099) 26 91 222
(067) 14 51 942

Читайте також: У столиці відбудеться VІ щорічний Фестиваль української дитячої книги