Події
8 жовтня 2015
Затримано ще одного підозрюваного у справі Мельничука
Наразі організовано доставку підозрюваного до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
news-image

Як повідомляла раніше прес-служба Генпрокуратури України, 02.10.2015 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою народного депутата України, колишнього командира батальйону «Айдар» С. Мельничука та п'яти інших осіб у вчиненні ними у складі озброєної банди розбійних нападів, викраденні людей, заволодінні транспортним засобом та застосуванні насильства до працівників правоохоронного органу, передає  «Єдність».

7 жовтня 2015 року слідчими Генеральної прокуратури у взаємодії зі співробітниками МВС України оперативно проведено операцію та на підставі ухвали слідчого судді затримано ще одного з розшукуваних підозрюваних у цій справі. 

Наразі організовано доставку підозрюваного до суду для розгляду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Читайте також: Під час обшуків в «Укренерго» та за місцем проживання його службових осіб, вилучено близько 50 тис євро, 200 тис дол США та 600 тис грн