Суспільство
9 жовтня 2015
Жорстоко побили Арсена Клінчаєва
Екс-депутат луганської міськради прославився своїми антиукраїнськими закликами.
news-image

Відомий луганський сепаратист і екс-депутат луганської міськради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв жорстоко побитий 7 жовтня у Києві. Про це повідомляється на на сайті колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника, який виїхав з України до Росії, щоб врятуватись від арешту. На сайті також викладено фото потерпілого, передає «Єдність».

Клінчаєв прославився навесні 2014 року, коли піднімав російський прапор над Луганською облрадою та відкрито закликав до війни з Україною. Він пропонував своїм землякам озброюватись й діяти максимально радикально. Однак після окупації Луганщини бойовиками "ЛНР", Клінчаєв перебрався до Києва, де, як з'ясували згодом журналісти, придбав три квартири. Втім нерухомістю в Києві Клінчаєв обзаводився в міру того, як будував "російський світ" у Луганську, ще з 2010-го року.

Клінчаєв мешкав у столиці, вільно ходив Києвом, відвідував ресторани. У одному з таких закладів, за непідтвердженою інформацією, й сталася бійка луганчанина з одним із відвідувачів. За іншими даними - Клінчаєва побили біля будинку, в якому він проживав, троє невідомих чоловіків. Зараз він з численними травмами ушпиталений до лікарні.