Світ
11 жовтня 2015
Кейт Міддлтон і принц Вільям закрили повітряний простір над власним будинком
Відтепер повітряний простір над заміським будинком Вільяма та Кейт буде закрито.
news-image

Не так давно Вільям та Кейт звернулися до преси з проханням не переслідувати юного принца Джорджа й принцесу Шарлотту, інформує «Єдність».

Постійна присутність папараці в життя малюків може не кращим чином позначитися на дитячій психіці. Але, мабуть, просте прохання не подіяла - пара прийняла більш суворі заходи.

"Держсекретар прийняла рішення обмежити польоти в безпосередній близькості від Anmer Hall з урахуванням міркувань безпеки. Це пов'язано з тим, що місце є резиденцією королівської сім'ї",- йдеться в офіційній заяві.

Відтепер не тільки вертольоти й літаки не зможуть літати над заміським будинком Кейт і Уїльяма, де вони з дітьми проводять більшу частину часу, але і дрони не зможуть перебувати в даному повітряному просторі. Літаючі пристрої не можуть знаходитися на відстані менше ніж 6 тисяч метрів над будинком.

Принц Вільям і герцогиня Кетрін не єдині члени королівської сім'ї, які обмежили доступ до своїх будинків. Повітряний простір над резиденціями королеви Єлизавети та принца Чарльза також закрито.