Політика
11 жовтня 2015
"Ківалов зняв кандидатуру через кримінальні справи", - Саакашвілі
Провадження мають відкрити через фальсифікації під час передвиборчих перегонів.
news-image

Прокуратура області підготувала низку кримінальних справ проти народного депутата та колишнього кандидата на пост мера Одеси Сергія Ківалова. Про це у своєму Facebook повідомив губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі, передає «Єдність».

Очільник приморської області наголошує, що саме через ймовірні кримінальні провадження за численні фальсифікації, а не через вибухи у нього вдома, Ківалов зняв свою кандидатуру з виборів. Завдяки старим зв'язкам у прокуратурі, екс-регіонал знає, що йому інкримінують.

"Те що він зняв кандидатуру, ще більш переконує мене, що ці справи треба ще швидше доводити до кінця", - заявив Саакашвілі.

Саакашвілі також заявив у своєму дописі у соцмережі, що з завтрашнього дня переходить до реальних дій. Він має намір серйозно вжити заходів проти голів сільрад, які "розбазарюють цінні українські землі уздовж пляжів, вбиваючи таким чином туристичний потенціал."

"Ми їх пересаджаємо всіх до одного, щоб всі зрозуміли, що у нас слова не розходяться з ділом", - різко резюмував губернатор Одещини.