Журі шоу "Танцюють всі" висміяли білоруську мову учасниці (відео)
Білоруська танцівниця просила, щоб їй відповідали українською.
news-image

Члени журі популярного телевізійного шоу "Танцюють всі" не в міру розвеселились, коли з ними спілкувалась одна з учасниць, що приїхала з Білорусі, повідомляє «Єдність».

Наталя Белазерова брала участь у 8 сезоні проекту на кастингу, що проходив у місті Харкові. Коли дівчина вийшла на сцену й почала розповідати про себе білоруською мовою, деякі представники журі почали відкрито з неї насміхатися. Наталя зазначила, що принципово говорить рідною мовою й відповідати їй можна українскьою, яку вона розуміє. Один з членів журі, Костянтин Томільченко, перейшов на українську й намагався спілкуватись з учасницею. Влад Яма та Тетяна Денисова не могли приховати напади сміху, причиною яких очевидно стала мова білоруської танцівниці.

Учасниця танцювала білорусько-польський народний танок, в якому робила характерні для нього рухи, що теж розвеселило деяких членів журі. Після виступу дівчина, яку збентежив сміх журі, зізналася, що не розуміє, чому усі країни розмовляють своєю рідною мовою, а пострадянські країни повинні говорити російською. Виступ білоруської дівчини не вразив експертів шоу, тому кастинг до шоу "Танцюють всі" вона не пройшла.