Події
13 жовтня 2015
Мосійчука доставили до суду з лікарні
Нардепа від "Радикальної партії" Ігоря Мосійчука з лікарні швидкої допомоги за його згодою доставили на засідання апеляційного суду, де розглядається оскарження його арешту.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу Мосійчука, сьогодні в Апеляційному суді Києва відбудеться засідання у справі нардепа.

Починається засідання Апеляційного суду щодо оскарження запобіжного заходу для Ігоря Мосійчука. Депутат заявляє, що, незважаючи на погане самопочуття, він хоче довести дане засідання до кінця", - сказали представники нардепа.

Нагадаємо, Ігорю Мосійчуку, звинуваченому в хабарництві, стало погано 8 жовтня під час засідання Апеляційного суду. Тоді суд вирішив перенести на 13 жовтня розгляд скарги на рішення Печерського суду про арешт політика.

Причиною названо розбіжності у медичних документах, які депутат подав до суду. Неточність документів полягає в тому, що раніше лікар пенітенціарної системи надав довідку, що Мосійчук може утримуватися під вартою, а в ході останнього медичного огляду вказав, що утримання його під вартою небажане.

Згодом Мосійчуку викликали до суду лікарів "швидкої", які його оглянули прямо в залі суду й забрали в лікарню. Повідомлялося, що нардеп у важкому стані й потрапив у реанімацію. Згодом його стан стабілізувався, лікарі поставили діагноз - виразка шлунка. 

Читайте також: Прес-служба Мосійчука розповіла про стан здоров'я політика