Політика
13 жовтня 2015
Балога розповів про професійного кілера в списках кандидатів на Закарпатті
Нардеп звернувся до Генпрокурора з вимогою перевірити наведені дані та вжити відповідних заходів реагування.
news-image

Про це політик написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Єдність».

За його словами, окрім ромського кримінального авторитета, який проходить по списках "Солідарності", є ще один разючий кандидат на посаду депутата. Віктор Балога запевняє, що від політичної сили "Відродження" балотується професійний кілер.

"Саме від цієї партії, франшизу на яку по Закарпаттю отримав народний депутат Ланьо, в Міжгірську районну раду балотується житель села Колочава 1972 року народження Ситар Іван Павлович.",-зазначив Балога.

Політик запевняє, що ця людина є професійним кілером, який був засуджений до 15 років позбавлення волі за вбивство Михайла Токаря. За словами Балоги, це резонансне вбивство 90-х років пам'ятають всі закарпатці.

"Поява Ситаря в списках "Відродження" якраз все розставляє на свої місця. Справа в тому, що Ланьо, він же "Блюк", після вбивства "Геші" успадкував частину його імперії. Ситар був безпосереднім виконавцем цього злочину. Зараз Ланьо на Закарпатті контролює "Відродження", а виконавець найбільш гучного вбивства 90-х балотується від цієї партії в депутати.",- заявив нардеп.