Україна
14 жовтня 2015
Танцівниця, білоруську мову якої висміяли члени журі телешоу, не ображається на українців
Дівчина подякувала за підтримку.
news-image

Білоруська танцівниця Наталка Белазерава прокоментувала у Facebook резонанс, який викликав її виступ на популярному українському телешоу "Танцюють всі". Дівчина написала слова подяки українцям за підртимку білоруською мовою, повідомляє «Єдність».

"Дарагія любімыя браты-суседзі з Украіны! Хачу публічна падзякаваць вам за вашую падтрымку, за ўсе вашыя паведамленьні! Мне вельмі прыемна, што вы неабыякавыя да Беларусі і да мяне як да прадстаўніка сваёй краіны на тэлешоў "Танцують всі". Я вельмі ганаруся вамі, што вы пішаце мне лісты з просьбай прабачыць суддзям. Але я проста хачу, каб вы ведалі, што я вас таксама вельмі люблю і на суддзяў не крыўдую, бо я ведаю, што сапраўдныя ўкраінцы маюць гонар, і гэта вы яшчэ раз пацьвердзілі сваёй падтрымкай! Дзякуй вам! Слава Украіні!" - зробила допис Наталка.

Нагадаємо, Наталя Белазерова брала участь у 8 сезоні проекту на кастингу, що проходив у місті Києві. Коли дівчина вийшла на сцену й почала розповідати про себе білоруською мовою, деякі представники журі почали відкрито з неї насміхатися. Наталя зазначила, що принципово говорить рідною мовою й відповідати їй можна українскьою, яку вона розуміє. Один з членів журі, Костянтин Томільченко, перейшов на українську й намагався спілкуватись з учасницею. Влад Яма та Тетяна Денисова не могли приховати напади сміху, причиною яких очевидно стала мова білоруської танцівниці.