Наталя Могилевська хоче усиновити дитину
Співачка готова до такого відповідального і серйозного кроку.
news-image

40-річна співачка двічі була заміжня, але народити дитину не скалося. Але тепер, за словами Наталії, вона готова до такого відповідального і серйозного кроку, передає «Єдність».

Про своє бажання мати дітей Могилевська розповіла в одному з недавніх інтерв'ю.

«Я сказала, що хочу багато дітей, а якщо ви подивитеся в мій паспорт, то зрозумієте, що футбольну команду я при всьому бажанні вже не встигну народити», - додала артистка.

Судячи з усього, зараз Наталія серйозно налаштована поміняти своє життя і створити сім'ю. А бажання мати дитину у неї настільки сильно, що якщо народити свого власного малюка у співачки не вийде, вона готова взяти з дитбудинку.

«Чужих дітей не буває. Якщо я не наважуся стати сама мамою, то я багато своєї любові зможу подарувати іншим дітям, це не важливо - рідна ти мама, чи ні », - розповіла Могилевська.

Можливо, на такі серйозні думки Наталю надихнув новий талант-проект «Маленькі гіганти», в якому співачка виступає в якості судді і оцінює здатності обдарованих дітей. Після початку зйомок, Могилевська практично щодня публікує у своєму Instagram фотографії з юними учасниками.