Сім'я Фріске поскаржилася на Шепелєва в органи опіки
news-image

Скандал між батьками Жанни Фріске і батьком її дитини Дмитром Шепелєвим переходить в офіційне русло - Володимир і Ольга подали на нього скаргу в органи опіки у зв'язку з тим, що Шепелєв перешкоджає зустрічам бабусі й дідуся з онуком Платоном, повідомляє «Єдність».

Після смерті співачки Жанни Фріске її цивільний чоловік, ведучий Дмитро Шепелєв практично розірвав усі стосунки з родиною колишньої коханої.

Адвокат сім'ї Фріске Олександр Карабанов публічно заявив, що ніхто не збирається відбирати дитину у Шепелєва. Родичі прагнуть лише спілкування.

«Ми просто хочемо домогтися дотримання законодавства, бо всі родичі, включаючи бабусю, дідуся і рідну тітку, мають право спілкуватися з дитиною», - зазначив він.

Нагадаємо, відносини між рідними Жанни Фріске і Дмитром Шепелєвим розладналися відразу після похорону співачки. Батько Жанни, Володимир, звинувачував ведучого в тому, що він не дає бачитися з дворічним онуком.

Де знаходиться зараз Платон, Шепелєв не говорить, але відомо, що ще до похорону матері хлопчика відправили до Болгарії, де Філіп Кіркоров запропонував в розпорядження сім'ї Фріске свою віллу.