Події
15 жовтня 2015
У "ЛНР" готуються оприлюднити звіт про "злочини української влади проти республіки"
Депутат "народної ради ЛНР" Кукоєв Михайло погрожує оприлюднити «статистичну інформацію про злочини української влади проти ЛНР».
news-image

Про це повідомив сьогодні нардеп і керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook, передає «Єдність».

Депутатом т.зв. "народної ради ЛНР" Кукоевим Михайлом Магомедович (він же - "начальник спецвідділу МВС ЛНР з розслідування військових злочинів НД України") планується оприлюднення «статистичної інформації по злочинів української влади проти ЛНР», - написав він.

Також повідомляється, що у так званій "МГБ ЛНР" почалася перевірка співробітників з використанням психологів і поліграфа.

У першу чергу перевіряються співробітники з числа місцевих жителів на предмет виявлення агентів українських спецслужб і правоохоронних органів. Щодня перевірку проходить до 10 співробітників зазначеної структури, - передає Тимчук.

Керівник групи ІС зазначив, що наразі керівництво "ЛНР" чітко координує свої дії з "кремлівськими кураторами". Так, 
у м. Ростов-на-Дону (РФ) відбулася нарада представників структур "ЛНР", на якому було розглянуто питання формування тарифів у сфері ЖКГ та транспорту в окупованих районах Луганської області.

Кремлівськими «кураторами» зазначено «керівництву і депутатам народної ради ЛНР», що будь-які «законопроекти» або поправки до них можуть бути внесені на розгляд тільки після узгодження з Адміністрацією президента РФ, - додає Тимчук.
Читайте також: У "ЛНР" відмовили в акредитації "Лікарям без кордонів" через "кричущі" порушення