Світ
15 жовтня 2015
У Мурманську охоронця замінили на манекен, який при цьому отримував зарплату з бюджету
У Мурманській області на мосту через Кольський затоку один з охоронців чотирьох пунктів охорони був замінений на манекен.
news-image

Через це вже заведено кримінальну справу за частиною 3 статті 159 КК (розкрадання чужого майна шляхом обману або зловживання довірою), повідомляє регіональна прокуратура, передає «Єдність».

Як уточнює відомство, згідно з контрактом охоронного підприємства «Оберіг» та «Мурманскавтодор», на мосту повинні були цілодобово діяти чотири пункти охорони. Фактично ж працювали тільки три, а рахунки на оплату виставляли як за чотири.

За результатами зазначених злочинних дій невстановленої особи з числа керівництва ООО ЧОО« Оберіг », бюджету заподіяно збитків на суму 320 943, 45 руб, - повідомляє регіональна прокуратура.
Незвичайне порушення, яке раніше ми ніколи не виявляли, але факт залишається фактом - на мосту, на жаль, в одному з пунктів охорони відсутній співробітник і замість нього стояв манекен-муляж. Мабуть, охоронне підприємство вважає допустимим такий стан речей, але ми вважаємо, що це вкрай неприпустимо. Це серйозний об'єкт, який повинен охоронятися належним чином, - наводить слова прокурора Олексій Кругліна російське агентство «Інтерфакс».
Читайте також: В уральських селах Росії почався голод