Події
16 жовтня 2015
У "ДНР" пропонують подати у суд на ЗСУ за 2500 рублів
Бойовики беруть 2500 рублів за "правильне юридичне оформлення і подачу заяви до Європейського суду" на Україну.
news-image

Як повідомляє «Єдність», "територіальні органи юстиції "ДНР" починають приймати платні звернення громадян, нібито постраждалих від дій ЗСУ.

За даними блогера Максима Журналова, керівництво республік продовжує винаходити все більш нові підходи в плані заробляння грошей на простому народі на тимчасово окупованих територіях Донецькій і Луганській областях.

Незважаючи на підписані Мінські угоди, територіальні органи юстиції "ДНР" починають приймати платні звернення громадян, нібито постраждалих від дій ЗСУ, - зазначає блогер. - На сьогоднішній день представники так званої "ДНР" намагаються впровадити такого виду послугу, як юридичне оформлення і подачу заяв від постраждалих громадян "денеерії" в Європейський суд з прав людини в Страсбурзі.

У "ДНР" зазначають, що громадяни "республіки" мають право вимагати компенсацій, але не безкоштовно. За все потрібно заплатити чималеньку суму грошей, а саме близько 2500 рублів за так зване правильне юридичне оформлення і подачу заяви.

Дана новина викликала бурхливе обговорення у користувачів соціальних мереж. На думку більшості жителів Донбасу, це нововведення, крім зайвого нервування і джерела викачування грошей, нічого корисного не принесе.

Читайте також: Бойовики заборонили олігархові Курченко поставляти їм газ