Спорт
16 жовтня 2015
"Сьогодні був хороший спектакль", - Луческу про перемогу "Шахтаря"
Тренер гірників прокоментував успішну гру своїх підопічних.
news-image

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу задоволений грою футболістів своєї команди і вважає, що цього разу вдалося переграти опонента по всіх фронтах, повідомляє «Єдність».

"Сьогодні був хороший спектакль, гра, вважаю, удалась.Хорошій темп, малюнок гри і хороший дриблінг дозволили нам мати перевагу на всіх ділянках поля", - емоційно сказав Луческу.

Тренер перемогу своєї команди називає заслуженою, але вважає, що його підопічні здатні й на більші успіхи, тому рахунок міг бути ще більш розгромним. Луческу назвав важливим те, що гірники не пропускали атак у свої ворота і контролювали гру вкрай обережно. Але зазначає, що недоліки все ж були й команда їх обов'язково проаналізує пізніше. Втім гра продемонструвала фірмову тактику команди, яка цього разу спрацювала.

"Жадсон, Тейшейра - гравці другої лінії, які дуже часто вириваються в центр і забивають. Мене задовольняє така гра. В цілому, як ви знаєте, "Шахтар" завжди грає в атакуючу гру і ми ніколи не йдемо від цього. У жодній грі", - наголосив тренер "Шахтаря".

Луческу підкреслив, що, на його думку, "Динамо" буде надзвичайно скалдно після такої поразки налаштуватись на гру з "Челсі". Однак ця гра повинна відбутися, вона є важливою у розвитку українського футболу.

"Мене зачепило, що багато говорили, мовляв, ми слабші" Динамо "в нинішньому сезоні Ми довели, що на даний момент це не так Я повністю задоволений грою і досягнутим результатом", - підсумував Луческу.

Нагадаємо, 16 жовтня на столичному НСК "Олімпійський" відбувся матч 11-го туру Чемпіонату України з футболу. Підсумок гри став несподіванкою для всіх:"Шахтар" - "Динамо" і рахунок 0: 3.