Ольга Фреймут мріє народити другу дитину
Телеведуча зізналася, що обов'язково подарує дочці Златі братика або сестричку.
news-image

Ольга Фреймут розговорилася під час інтерв'ю зі своїми колегами. Як відомо, ведуча є наставницею учасників дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти». Постійне спілкування з дітьми вплинуло на Ольгу настільки сильно, що вона загорілася бажанням стати мамою вдруге, повідомляє «Єдність».

«Я розумію, що це як необхідність і цього дуже хочеться. Це як новий проект, над яким потрібно працювати. Хочеться дітей. Я як подивилася на тих малючків з "Маленьких гігантів", то зрозуміла, що це якесь таке покоління дітей, потрібно встигнути й собі таке отримати », - розповіла Фреймут.

Крім того, Ольга уточнила, що її дочка таємничо подавала заявку на участь у шоу, але через те, що Фреймут є наставницею у проекті, Злата до складу учасників не потрапила.

Нагадаємо, що нове талант-шоу для дітей «Маленькі гіганти» надихнуло на материнство ще одну знаменитість. Суддя проекту Наталя Могилевська настільки перейнялася спілкуванням з дітьми, що захотіла стати мамою. Більше того, за словами 40-річної співачки, зовсім не важливо, народить вона сама або усиновить малюка - головне, створити сім'ю і подарувати дитині щастя.