Україна
17 жовтня 2015
Огляд найважливішого, що сталося за день
Головні події дня: масштабна ДТП під Києвом, антивоєнний мітинг у Москві, педагогічна бійка, пікет іноземців та смертельна трагедія у Чорному морі.
news-image

Під Києвом трапилась масштабна ДТП.

На Дінпропетровському шосе зіткнулося три вантажівки і п'ять легкових автомобілів. Кількість постраждалих наразі невідома.

Однією з причин аварії вже назвали пожежі торф'яників, що тліють поблизу столиці.

 

На Одещині потонув пасажирський катер.

Судно пішло на дно поблизу селищ Затока. Кількість постраждалих та зигинувших поки що невідома. На місце аварії виїхав голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі.

У Києві мітингують іноземці.

На акцію зібралися добровольці, що хочуть стати учасниками АТО. Вони вимагають у президента надати їм громадянство, адже тепер багатьом з них додому повернутись неможливо через політичні утиски.

 

У Москві провели пікет проти вторгнення Росії в Україну та Сирію.

На мирний мітинг зібралося близько ста москвичів. Присутні тримали плакати та вимагали у російської влади зупинити війну проти України та Росії.

За мітингувальниками спостерігали правоохоронці, а міська влада заборонила учасникам акції тримати плакати з написами про Сирію.  

Внаслідок проведення акції затримали двох осіб.

 

На Львівщині вчителька побила поліцейських.

Жінка спочатку заявила про кражу телефону, а коли її невдоволення зросло - накинулась на правоохоронців.

Пані, що назвалась викладачкою фізкультури одного з львівських коледжів, близько третьої ночі пришла у міліцію аби написати заяву про крадіжку телефону. Згодом, вона забажала поїхати додому і вимагала у правоохоронців відвезти її. Коти ті відмовились, жінка накинулась на них з кулаками.

Правоохоронці були змушені одягнути на неї наручники та викликати швидку.