Події
18 жовтня 2015
На Одещині знайдено тіла ще 2 загиблих
Рідні постраждалих теж потребують допомоги.
news-image

Рятувальники в районі катастрофи катера «Іволга» в Затоці Одеської області виявили ще два тіла. Про це повідомили джерела в ДСНС, передає «Єдність».

"Одне в районі бази відпочинку" Чорноморські зорі ". Поки немає результатів експертиз, не можна говорити, вони були на цьому катері чи ні, але швидше за все це ті двоє зниклих безвісти", повідомили в ДСНС.

Ранок сьогоднішнього дня почався для жителів Білгорода-Дністровського з тривожних дзвінків. Трагедія в Затоці - найбільша за всю сучасну історію. У міській лікарні Білгорода-Дністровського всю ніч відкачували потерпілих і їхніх родичів.

"Лікарі впоралися, у постраждалих не було важких ушкоджень. Тільки одному чоловікові декілька швів наклали. Головним завданням було зігріти, розмістити. Скорих теж вистачило, у нас п'ять нових машин, але підключили всі, і старі теж, і з Сергіївки", - говорить співробітниця лікарні.

За її словами, до третьої години ночі потік людей не припинявся.

"Люди в стресі, багато хто не знаходили своїх рідних у списку постраждалих, вони були просто в шоці. Комусь води, комусь крапель дала. Психолога в лікарні немає, але він їм ймовірно зараз знадобиться, вночі головним було швидко дати інформацію, надати допомогу ", - розповідають у приймальному покої.