Світ
18 жовтня 2015
Німці вважають, що влада приділяє замало уваги біженцям
Суспільство втомилося від великої кількості приїжджих.
news-image

На головному залізничному вокзалі міста Пассау у Східній Баварії щодня можна спостерігати десятки біженців. Ці люди дісталися до Німеччини поїздом - всі вони сподіваються знайти тут притулок. Тому Пассау та інші невеликі міста, розташовані вздовж кордону з Австрією, шукають спосіб впоратися з таким напливом приїжджих, повідомляє «Єдність».

Ставлення до біженців у Баварії змінюється - і не в кращу сторону. Німці втомилися від великої кількості людей, які потребують допомоги. Заходи контролю, такі як огляд транспорту, на ділі не змінюють ситуацію на краще.

«Ми не знаємо, хто до нас приїжджає. Це люди з усього світу: з Косова, Сирії, Пакистану, Афганістану. Тобто ми взагалі не знаємо, кого впускаємо в свою країну. І потім ми чуємо від поліцейських, що деякі з приїжджих починають поводитися жорстоко, агресивно », - говорить член партії« Альтернатива для Німеччини »Урсула Баххубер.

Ті, хто щодня спостерігають прибуття нових біженців, здивовані тим, як ця тема подається в ЗМІ.

«У газетах друкують тільки фотографії сімей, що потрапили в біду. А насправді 80% приїжджих - молоді чоловіки, які подорожують поодинці. Цього ніколи не показують », - додає Баххубер.

Місцеві жителі побоюються і за свою культуру.

«Ці люди приїжджають до Німеччини не тому, що їм нікуди більше йти. У них є й інші варіанти, де знайти їжу і дах над головою. Вони приїжджають до нас, тому що їм багато всього наобіцяли. Але вони привозять з собою і іслам, який розповсюджуватимуть. Про це тут ніколи не говорять. Я боюся, що Німеччина, а то і вся Європа будуть ісламізовані», - зазначає опозиційний політик.

За словами Урсули Баххубер, ніхто в країні відкрито не обговорює ситуацію, що склалася, і це пригнічує її найбільше.

«Нашому суспільству потрібно визначитися, скільки біженців ми можемо прийняти. Так, ми зможемо залишити тих, хто хоче стати частиною німецького суспільства, і допомогти тим, хто хоче повернутися на батьківщину і відновлювати її. Існує величезна кількість проблем, які неможливо вирішити, якщо не говорити про них відкрито. На жаль, в Німеччині цього поки не відбувається », - шкодує Баххубер.