Київ
19 жовтня 2015
23-25 жовтня на “Олімпійському” відбудеться Книжковий МЕДВІН
У Києві відкриється книжкова виставка.
news-image

23-25 жовтня на НСК “Олімпійський” відбудеться Книжковий МЕДВІН, де за доброю традицією можна купити українську книжку та взяти автограф у авторів, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу Міністерства культури України.

На відвідувачів чекають книжки від більш ніж 70 видавництв, серед яких А-ба-ба-га-ла-ма-га, Видавництво Старого Лева, Генеза, Ярославів Вал, Зірка, Зелений пес, Час майстрів, Нора-друк, Ніка-центр, УМХ, та багато-багато інших.

У програмі виставки традиційно презентації нових книжок та зустрічі з авторами, серед яких класики Дмитро Павличко, Юрій Мушкетик, Павло Мовчан, а також знані та молоді творці сучасної української літератури.

 Субота на виставці – Дитячий день. А це означає, що це день дитячих видавництв, дитячих журналів, які працюватимуть для задоволення своїх улюблених маленьких читачів.  

Окрасою виставки стане рукодільна експозиція з майстер-класами, товарами для рукоділля та авторськими виробами наших майстрів.  

Виставка працює 23-25 жовтня з 11.00 до 19.00 в залі під Фан-магазином на території стадіону «Олімпійський» (вхід від метро Палац спорту чи Олімпійська).

Вхід вільний.

Читайте також: «Ангели покинули нас, тому почалася війна. Вони повернуться - і настане мир» – на Луганщині створюють Музей ангелів