Київ
20 жовтня 2015
На Оболоні правоохоронці склали адмінпротоколи за порушення виборчого законодавства
Дільничні інспектори виявили вісім правопорушників.
news-image

На Оболоні дільничні інспектори виявили вісім правопорушників виборчого законодавства, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в місті Києві.

Троє чоловіків у різних частинах району займалися розповсюджуванням друкованих видань, які не містять жодних вихідних даних. Вони нестимуть адміністративну відповідальність відповідно ст. 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф - до 30 неоподаткованих мінімумів громадян, - повідомили у відомстві.

Міліціонери виявили ще чотирьох молодиків, які розклеювали матеріали, пов’язані з виборами, на стовпах електроопори. Відносно них складено адміністративні протоколи за ст. 152 (Порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Цих правопорушників також чекає штраф - до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Таке ж саме покарання загрожує правопорушникові, який встановив передвиборчу палатку на зеленій зоні. 

Читайте також: Вибух на Київщині: постраждав чоловік, знищено два автомобіля