Суспільство
20 жовтня 2015
Мешканці Севастополя замерзають у своїх квартирах
Мешканці Севастополя повідомляють про відсутність тепла в їхніх квартирах, незважаючи на заяви окупаційної місцевої влади про початок опалювального сезону в місті і "контрольні протопки".
news-image

Про це повідомляє видання "Крим.Реалії", передає «Єдність».

Вдома просто холодно, опалення немає, ми намагаємося звикнути до холоду, - розповіла кореспонденту видання одна з місцевих мешканок, яка проживає з маленькою дитиною в багатоповерховому будинку по проспекту генерала Острякова.

Як говорить мешканка Севастополя, покупка електричного обігрівача не вирішує проблему, оскільки "в 3-кімнатній квартирі ним можна обігріти тільки одну кімнату, а більше обігрівачів домашня електромережа не витримає".

За інформацією видання, в іншому мікрорайоні міста, жителі повідомляють, що батареї у квартирах ледь теплі. Місцеві мешканці розповіли, що комунальні підприємства почали строкову підготовку до опалювального сезону: вони виявили недоліки в системі опалення, розрили котлован і міняють труби.

Так звана влада Севастополя, інформує видання, повідомила, що в місті з 16 жовтня починається опалювальний сезон і що старт опалювального сезону передбачає "періодичне протоплювання об'єктів охорони здоров'я та освіти". У окупованому місті планують включити регулярне опалення об'єктів усіх призначень у разі встановлення середньодобової температури +8°С і нижче протягом п'яти діб або у разі несприятливого прогнозу про різке зниження температури.

Нагадаємо, 12 жовтня 2015 року активісти розпочали енергетичну блокаду Криму. Енергетики підтримали учасників акції і припинили постачання електроенергії до Криму по лінії Мелітополь-Джанкой.

Читайте також: Біля Чонгару мінами підірвали електроопори, що подають струм до Криму