Суспільство
20 жовтня 2015
Масштабну схованку з боєприпасами викрили на Донеччині
Правоохоронці знайшли також наркотики та символіку "ДНР".
news-image

Міліція спільно з вибухотехніками викрила велику схованку з боєприпасами у Ясинуватському районі Донецької області, передає  «Єдність».  Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної міліції.

За інформацією, поблизу лінії розмежування конфлікту було вилучено 2 протитанкові міни, 4 тротилові шашки, електровзриватель, металевий коробок з патронами калібром 7,62 мм, 4 торбинки з речовиною, схожою на порох.

Як стало відомо, в чергову частину Дружківського міськвідділу міліції 19 жовтня надійшло повідомлення від співробітника СБУ про виявлення арсеналу зброї, наркотиків та символіки "ДНР" у недобудованому будинку села Верхньоторецьке Ясинуватського району. Правоохоронці спільно з вибухотехніками швидко виїхали на місце знахідки й вилучили небезпечне майно.

"Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної міліції