Суспільство
20 жовтня 2015
Журналіст Андрій Куликов прокоментував появу у своєму телешоу Олени Бондаренко
У такий спосіб він вирішив нагадати глядачам минуле.
news-image

Запрошення екс-регіонала Олени Бондаренко в прямий ефір телешоу "Свобода слова" викликало справжній інформаційний вибух в інтернет-просторі й зокрема в соціальних мережах. Ведучий телепередачі Андрій Куликов відреагував на суспільний резонанс і прокоментував своє рішення в інтерв'ю виданню Новое время, передає «Єдність».

"Завдяки подібним ефірам у нас є можливість згадати прийоми і методи пропаганди, якими користувалася" Партія регіонів ", а також задуматися, чи варто нам повторювати цей сумний досвід. Чи, може, варто якось по-іншому будувати свою країну", - зазначає він.

Питання про моральний аспект свого вчинку Куликов теж прокоментував. Він погодився, що поява представниці "Партії регіонів" в ефірі може зачепити почуття рідних та близьких загиблих "майданівців", він про це пам'ятає. Але, за словами журналіста, немає таких людей, з яких нічого спитати. І якщо запрошувати в ефір людей виключно з бездоганною репутацію, то коло гостей звузиться до мінімуму.

"Ми завжди запрошуємо на передачі представників того ж "Опозиційного блоку ", оскільки я вважаю, якщо людина представляє думку значної частини населення країни, він повинен отримати можливість висловити свою точку зору", - підсумував ведучий.

Куликов наголосив, що такі ефіри нагадають нам усі методи роботи "Партії регіонів", про цей період в історії країни ми не маємо права забувати. І це дасть змогу задуматися: чи хочемо ми повернутися до минулого, чи слід будувати нову країну.