Політика
21 жовтня 2015
Марія Гайдар стверджує, що від її імені розносять одеситам продпайки (фото)
Торбинки з передвиборчою агітацією містять набір продуктів.
news-image

По домівках жителів Одеси розносять пакети з продуктами і передвиборчою агітацією від імені кандидата в депутати облради Марії Гайдар. Повідомлення про це, підтверджене фотографіями, опублікувало інтернет-видання Таймер, передає «Єдність».

У наборі, укладеному в пакет з портретом кандидата, одесити можуть знайти пляшку соняшникової олії, пакет борошна, цукор і деякі інші продукти.

На своїй сторінці у Facebook Гайдар повідомила, що не має відношення до цих продуктових пакетів. Чиновниця написала, що їй неприємна така поведінка конкурентів, адже вона переконує виборців не продавати свій голос. Але, за словами Гайдар, тішить той факт, що чимраз більший рейтинг лякає політичних опонентів, якщо вони припускаються до брудних технологій. Мешканців Одеси кандидат у депутати просить при фіксації подібних порушень звертатися до Комітету виборців.

Нагадаємо, заступник губернатора Одещини Марія Гайдар балотується по Приморському району міста від БПП "Солідарність" у депутати обласної ради.

Марія Гайдар отримала у серпні цього року український паспорт з рук глави держави, обіцяючи відмовитись від російського громадянства пізніше. На посаду помічниці з Москви вона була запрошена губернатором області Міхаїлом Саакашвілі.