Політика
25 жовтня 2015
ЦВК зобов'язав Красноармійський виборчком негайно провести вибори
Військово-цивільна адміністрація повинна оповістити людей.
news-image

Центральна виборча комісія зобов'язала Червоноармійську ТВК передати бюлетені комісіям нижчого рівня. Таку постанову на засіданні ЦВК 25 жовтня оголосив член комісії Олександр Шелестов, повідомляє «Єдність».

«Зобов'язати Червоноармійську міську виборчу комісію Донецької області негайно передати виготовлені та отримані ними виборчі бюлетені з виборів депутатів Красноармійської міської ради Донецької області та Красноармійського міського голови для голосування у відповідних виборчих округах відповідним дільничним виборчим комісіям», - йдеться в постанові.

ЦВК своєю постановою скасував рішення Красноармійського тервиборчкому про неможливість використання виборчих бюлетенів у процесі голосування на виборах міського голови міста і депутатів міськради.

Також у постанові ЦВК наголошується, що дільничні виборчі комісії Красноармійська повинні отримати виборчі бюлетені і організувати голосування, а Донецька військово-цивільна адміністрація зобов'язана «повідомити виборцям міста Красноармійська про можливість реалізувати своє виборче право на місцевих виборах».

Нагадаємо, станом на 8:00 виборчі дільниці у Красноармійську Донецької області не відкрилися. Повідомляється, що вибори були зірвані через бюлетені. З Краматорська доставили партію бюлетенів, яку ТВК визнала недійсною. Вчора ввечері бюлетені почали передруковувати, однак свіжу партію ТВК також визнала недійсною.

Як стало відомо станом на 17:00 25 жовтня, згідно повідомлення начальника ГУ МВС у Донецькій області В'ячеслава Аброськіна, бюлетені у Красноармійську транспортують до виборчих дільниць.