Світ
26 жовтня 2015
Поліція Нью-Йорку закликає бойкотувати фільми Тарантіно
Асоціація поліцейських Нью-Йорка закликала бойкотувати фільми режисера Квентіна Тарантіно у відповідь на його виступ у рамках акції протесту проти жорстокості поліцейських, яка пройшла в суботу, 24 жовтня, в парку Вашингтон-Сквер.
news-image

Про це пише The Hollywood Reporter, передає «Єдність».

Коли я бачу вбивства, я не залишаюся осторонь ... Я повинен називати вбивство вбивством і я змушений називати вбивць вбивцями, - заявив Тарантіно в суботу перед протестуючими.

Також він додав, що якщо людей продовжують вбивати, треба протистояти цьому.

Я тут, щоб сказати вам, що я на боці убитих, - додав режіссер.

На це висловлювання Патрік Лінч, президент благодійної асоціації поліцейських Нью-Йорка, назвав Тарантіно «постачальником виродження».

Це і не дивно, що людина, яка заробляє на життя прославлянням злочинів і насильства, ненавидить копів. Поліцейські, яких Тарантіно називає вбивцями, не живуть в жодній з його розпусних кіно-фантазій. Вони ризикують і жертвують своїми життями, щоб захистити суспільство від злочинів і беззаконня. Прийшов час оголосити бойкот його фільмам, - заявив Лінч.

Нагадаємо, новий фільм-вестерн Квентіна Тарантіно під назвою «Мерзенна вісімка» вийде в прокат зовсім скоро - 25 грудня 2015 року.

Читайте також: В США протестують проти поліцейської жорстокості