Спорт
26 жовтня 2015
У НСК «Олімпійський» не буде окремих секторів для темношкірих вболівальників
Прес-служба НСК «Олімпійський» звернулася до представників ЗМІ із проханням не спекулювати на темі расизму.
news-image

Прес-служба ДП «НСК «Олімпійський» оприлюднила офіційну заяву, в якої підкреслюється, що у НСК «Олімпійський» не буде окремих секторів для "громадян інших країн або представників інших національностей", передає  «Єдність».

У п’ятницю, 23 жовтня 2015 року, виконавчий директор Державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський» Володимир Спільніченко давав інтерв’ю телеканалу «2+2». На жаль, журналісти, що робили інтерв’ю, вирвали із контексту інтерв’ю лише першу фразу про можливість створення окремого сектору та повністю проігнорували наступні речення, в котрих виконавчий директор висловлював свою позицію. Володимир Володимирович категорично засудив ідею створення окремих секторів або будь-якої іншої сегментації окремих груп вболівальників. Також він розповів, що зажди виступав проти побудови додаткових загороджень для вболівальників. Проте ці слова в ефір не потрапили, - йдеться в повідомленні прес-служби.

Прес-служба НСК «Олімпійський» звернулася до представників засобів  масової інформації із проханням не розповсюджувати недостовірну інформацію, а також не спекулювати на темі расизму.

Читайте також: Директор київського стадіону пропонує зробити окремі трибуни для темношкірих фанів