Україна
26 жовтня 2015
Огляд найважливішого, що сталося за день
Головні події дня: результати виборів, розчарування в "ДНР" та ураган в Києві.
news-image

Жителі Донбасу просять бойовиків повернути їх до України

День "Республіканського" прапора, на якому без бюджетників не було б людей зовсім, збігся з соцопитуванням в одній з сепаратистських груп у соцмережі.

Як повідомляє «Єдність», людям задали питання, чи задоволені вони життям у "ДНР". Результати опитування виявилися приголомшливими для бойовиків. За варіант "я тільки за Донбас у составі України" за декілька годин проголосували півтори тисячі чоловік, що складає 54,2% опитуваних. При цьому 10 відсотків людей зазначили, що вони дуже розчарувалися у "ДНР".

 

Донецького водія жорстоко побили в Севастополі за нахабство 

Водія "Infiniti" з номерами АН побила севастопольська молодь за його зухвалість.

Перед машиною йшла компанія молодих і нетверезих людей. Водій подав звуковий сигнал, обурившись цим, "нічні герої" вдарили ногою по машині. Від цього різкого поштовху чоловік, що сидів за кермом, вийшов на вулицю. Зав'язалася бійка, в результаті неї нетверезі молоді люди завдали сильні каліцтва, - повідомляють очевидці у соцмережі.

 

На Київ насувається ураган

Сьогодні ввечері в Києві через сильний вітер можуть падати дерева.

Пориви вітру будуть сягати 15-20 метрів за секунду, це достатньо для того, щоб почали падати дерева та великі рекламні щити. Представники управління з надзвичайних ситуацій просять киян по можливості не стояти під великими деревами та не паркувати під ними свої авто. Не можна знаходитися поряд із великими рекламними щитами та лініями електропередач.

 

Скандальна Ірина Фаріон не пройшла до Львівської облради


Кандидатка від ВО "Свобода" набрала всього 14, 61% голосів.

Кандидат у депутати до Львівської облради від ВО «Свобода», доктор філологічних наук, професор НУ «Львівська політехніка» Ірина Фаріон покладала великі надії на цю посаду. Проте навіть львів'яни не підтримали свою землячку, віддавши за неї лише 14,61 % голосів.

 

"Люди, ви здуріли?" - Володимир Парасюк

За словами нардепа, люди хочуть змін, але не хочуть змінюватись.

Таке враження, що в мене на окрузі вибори не відбулись. Всі ті, на кого жалілись люди, всі ті, що крали землі і бюджетні кошти, всі залишились на своїх місцях. Люди, ви здуріли? Тішить те, що ці вибори на 2 роки і можливо за цей час свідомість нарешті прокинеться.