Суспільство
27 жовтня 2015
У Росії за перевищення швидкості зупинили катафалк, в труні якого знайшли півтонни чорної ікри
Ритуальний автобус випадково зупинив ДПС за перевищення швидкості.
news-image

У Росії в Хабаровську правоохоронці вилучили півтонни чорної ікри у водія автобуса, який належить одному з ритуальних агентств. Про це повідомила офіційний представник МВС Єлєна Алексєєва, пише «Єдність».

Автобус зупинили працівники дорожньо-патрульної служби за перевищення швидкості. Водій пояснив, що перевозить тіло померлої жінки з селища Маяк Нанайського району в Хабаровськ.

На місце була викликана слідчо-оперативна група. При подальшому огляді автобуса з'ясувалося, що тіла покійної в салоні немає. А в труні поліцейські виявили запаяні в термоупаковку контейнери з ікрою, імовірно осетрових видів риб. Загальна вага вилученої партії склала 500 кілограмів, - сказала Алексєєва.

Двох працівників ритуального агентства затримали. За їх свідченнями, до них звернувся незнайомий чоловік з проханням перевезти тіло померлої родички в один з хабаровських моргів, він пообіцяв заплатити за транспортування 25000 рублів.

Вилучену ікру передали на відповідальне зберігання. Відділом дізнання ОМВД Росії по Хабаровському району за даним фактом призначена перевірка. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до незаконного видобутку й перевезенні особливо цінних водних біологічних ресурсів, - повідомила Алексєєва.

 

Читайте також: Українець хотів вивезти до Росії айфони