Київ
27 жовтня 2015
У "ЛНР" заявили, що ЗСУ провокують бойові зіткнення через те, що таким чином зароблять більше грошей
На думку представника "Народної міліції", тільки в умовах бойових дій українські військовослужбовці отримують додаткові виплати.
news-image

Бійці Збройних Сил України намагаються спровокувати бойові зіткнення з військовослужбовцями "Народної міліції" "ЛНР", оскільки тільки в умовах бойових дій вони отримують додаткові виплати. Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник начальника штабу Корпусу "Народної міліції" "ЛНР" полковник Ігор Ященко, передає  «Єдність».

Він зазначив, що ситуація наразі характеризується як спокійна.

Однак, українські силовики все-таки не залишають спроб спровокувати наших військовослужбовців на бойові зіткнення, - вважає Ященко.

За його міркуваннями, це може бути пов'язано з наявною у ЗСУ системою формування грошового забезпечення військовослужбовців.

Справа в тому, що українські військовослужбовці отримують додаткові виплати тільки в момент і в разі ведення реальних бойових дій, реальних боїв або ж обстрілів територій, місць розташувань, де вони знаходяться. Іншими словами, люди, які приїхали заробити, під час перемир'я не отримують додаткових виплат і всілякими способами намагаються якось виправити дану ситуацію, - розмірковував Ященко.
Читайте також: Плотницький подякував "мужньому народу Росії за боротьбу з тероризмом у Сирії"