Київ
28 жовтня 2015
У столиці винахідлива шахрайка винаймала квартири подобово і за цей час їх обкрадала
Із помешкань потерпілих виносилося все: від телевізорів і газових плит до батарей і постільної білизни.
news-image

До чергової частини Оболонського районного управління ГУМВС України в місті Києві зателефонувала жінка: її квартиру обікрали. У скоєнні злочину заявниця підозрювала дівчину, якій здала в оренду житло, передає  «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

Потерпіла - власниця фірми з надання послуг у сфері нерухомості. Вже тричі заявниця ставала жертвою подібного правопорушення.

Жінка надала правоохоронцям детальний опис зовнішності та фото паспорта квартирантки. Це суттєво допомогло у пошуках зловмисниці.

Оперативники затримали підозрювану вдома. Ошукана жінка впізнала свою кривдницю і речі, які зникли з трьох квартир.

Як з’ясували міліціонери, крадену побутову техніку та меблі зловмисниця звозила до приватного будинку, а потім продавала через мережу Інтернет.

Для укладання угод про подобову оренду уродженка Чернівецької області використовувала крадені паспорти, у які вклеювала  свою фотографію.

Відомо, що раніше спритниця притягувалася до кримінальної відповідальності за підробку документів та шахрайство.

Зібрану інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією відповідно ст. 185 (Крадіжка) КК України. Вирішується питання щодо обрання 27–річній жінці міри запобіжного заходу.

Читайте також: Ніч в Одесі: дві "замінованих" будівлі