Суспільство
28 жовтня 2015
Донька Кончаловського прийшла до тями після 2-річної коми (ФОТО)
Загальний стан 15-річної доньки Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського покращився. Вона вже перебуває на реабілітації в Росії.
news-image

Про це повідомляє «Єдність» з посиланням на "Комсомольскую правду".

Видання отримало фотографії 15-річної Марії Кончаловської, зроблені в одному з регіонів Росії. Судячи зі знімків, донька режисера Андрія Кончаловського і телеведучої Юлії Висоцької вийшла з коми.

Повідомляється, що її вивозять на прогулянку, щоб Марія дихала свіжим повітрям. Реабілітація після серйозної черепно-мозкової травми, отриманої в аварії, буде тривалою і, як сподіваються, успішною. Зараз за відновленням дівчинки стежать досвідчені лікарі та кваліфіковані медсестри.

Нагадаємо, що два роки тому на одній з доріг Франції автомобіль винесло на зустрічну смугу, і машина зіткнулася з іншим автомобілем. Сам Андрій Сергійович Кончаловський і його дружина Юлія Висоцька, які сиділи попереду, отримали лише невеликі забої: спрацювали подушки безпеки. А їхня дочка Марія, що їхала на задньому сидінні, прийняла страшний удар на себе.

Дівчинка не була пристебнута, і травма голови виявилася настільки серйозною, що в госпіталь Марселя її доставив вертоліт рятувальників.  Юну пацієнтку тут же ввели в медичну кому, щоб стабілізувати стан.

Читайте також: Міхалков і Кончаловський попросили у Путіна мільярд на створення національної мережі кафе під брендом "Їмо вдома"