Події
29 жовтня 2015
Терористи в паніці через чутки про наступ ЗСУ: "Ми протримаємося лише пару днів"
У соціальних мережах і в різних групах терористичної і сепаратистської спрямованості активно поширюється інформація про те, що Збройні сили України у найближчі дні готові раптово перейти в наступ на позиції бойовиків "ЛНР" і "ДНР", а також взяти під свій контроль всю захоплену ними територію , а також весь україно-російський кордон.
news-image

Як повідомляє «Єдність», адміністратори пабліков поширюють лист, який написав нібито ополченець "ДНР", в якому проаналізовано події біля лінії розмежування між бойовиками і Збройними силами України.

Нещодавно мені терміново надійшла важлива інформація, мало хто знайде сміливість її опублікувати, але, знаючи ваші переконання, сподіваюся, що опублікуєте. Наша розвідка повідомляє, що у укрів не було держзамовлення на зимову форму і амуніцію. Швидше за все хунта хоче закінчити зимову кампанію до холодів! Також найближчим часом очікується масштабний наступ", - лякає прихильників "русского мира" бойовик.

На користь цієї версії терорист приводить свої аргументи, говорячи, що п'ять на ключових ділянках фронту ЗСУ почали відпрацьовувати позиції бойовиків з танків і мінометів, провокуючи їх на відповідні дії, що привели до виявлення позицій "ДНР".

Таким чином, командування ЗСУ знає, по яких координатах бити артилерією.

Вони продовжують стягувати техніку та особовий склад, особливо батальйон "Азов" повернули в Маріуполь з глибокого тилу, батальйон "Айдар" повернули з тилу Луганського фронту і перекинули на південному напрямку "ДНР". Офіційні заяви високопоставлених українських політиків про готовність і плануванні ліквідації "Новоросії". Останні дві доби на ключових позиціях фронту кропу ведуть розвідку боєм, - зазначив бойовик. - Крім того, провели повну ротацію техніки. Моя і не тільки думка - ми протримаємося максимум два дні у разі широкомасштабного і рішучого наступу. І це якщо "відпускники" не втрутяться".
Читайте також: Стали відомі шокуючі подробиці допомоги ОБСЄ терористам (ВІДЕО)