Суспільство
29 жовтня 2015
Мережу розчулило фото красуні, яка впала на коліна перед матір'ю посеред сміття (ФОТО)
Соціальні мережі зворушили фотографії королеви краси Таїланду, яка стала на колена перед своєю бідною матір'ю, що працює прибиральницею.
news-image

Як повідомляє «Єдність» із посиланням на The Daily Mail, мати дівчини займається утилізацією сміття, щоб прогодувати родину.

17-річна дівчина Ханіта Фасенг впала на коліна перед мамою, подякувавши їй за підтримку. Мама дівчини довгі роки працює двірником, щоб прогодувати сім'ю та забезпечити майбутнє для своїх дітей. Ханіта - дівчина, яка стала переможцем конкурсу краси та не забула про заслуги матері. Вигравши конкурс Miss Uncensored News Thailand 2015, вона відправилася до матері та впала перед нею на коліна.

У короткій чорній сукні, з блискучою діадемою на голові, вона вклонилася матері біля сміттєвих баків, після чого зняла підбори і почала допомагати мамі.

Все, що у мене є сьогодні, - це завдяки моїй матері. Ми з нею жили, виконуючи важку і чесну роботу, тому немає ніяких причин не пишається цим. Вона дуже оптимістична, і навіть збираючи сміття, радіє з того, що робить добру справу", - каже Ханіта.

За даними британських журналістів, королеву краси вже помітили таїландські продюсери. Її запросили взяти участь у кінопробах та рекламних роликах.

Читайте також: На Росію впав метеорит зі швидкістю 13 км за секунду (ВІДЕО)