Події
29 жовтня 2015
Бізнес по-донецьки: Захарченко попередив, що "хамоватих" підприємців можуть пристрелити
Щоб залишатися неушкодженими і вести бізнес, підприємці, які вирішили повернутися на окуповану територію Донецької області, повинні поводитися чемно.
news-image

Як повідомляє «Єдність», про це сепаратистським журналістам заявив голова "ДНР" Олександр Захарченко.

Не секрет, що раніше різного роду бізнесмени поводилися відверто по-хамськи - зневажали всіх, у кого, наприклад, гірше машина, менше банківський рахунок, я вже не кажу про простих роботяг, їх і за людей-то не вважали. У нас такого не буде. Та й не може бути. У нас багато воювали, у багатьох є зареєстрована зброя. Хамська поведінка в Донецьку сьогодні просто небезпечна. Так що для бажаючих повернутися дві умови: дотримуйтеся законів і поважайте народ. Тоді перед вами відкриються всі перспективи, які може запропонувати "республіка", - заявив він.

За словами Захарченка, ті, хто негативно ставився до окупаційної влади щодо повернення повинні будуть "спокутувати свою провину" і "довести корисність" бойовикам. Більше того, незгодних з політикою угруповання, можливо, будуть судити "правоохоронні органи ДНР".

При цьому Захарченко уточнив, що "елітою" в окупованих населених пунктах вважаються учасники незаконних збройних формувань.

Читайте також: Українці перемогли боротьбу зі сторінкою Захарченка у Facebook