Політика
29 жовтня 2015
Береза оголосив акцію протесту біля МВС і обіцяв покарати фальсифікаторів виборів
Борислав Береза звинуватив Вадима Іванченка у фальсифікації виборів.
news-image

Численні порушення і фальсифікації на місцевих виборах 2015 року - це прямий наслідок того, що ні в 2004 році, ні після ніхто зі злочинців так і не був покараний. Про це написав нардеп, кандидат у мери Києва Борислав Береза на своїй сторінці у Фейсбуці, передає  «Єдність»

Наразі, за словами Берези, зафіксовані  "кричущі факти фальсифікації результатів волевиявлення киян".

В даний момент, за підтримки адмінресурсу, йде спроба не пустити до Київради партії "Рішучих громадян" та "ДемАльянс", а на друге місце в мерських виборах намагаються протягнути Омельченка, зручного для Віталія Кличка кандидата, - написав нардеп.

Він вважає, що поки фальсифікатори не опиняться на лаві підсудних, у країні нічого не зміниться. 

Вадим Іванченко, колишній голова Голосіївської районної організації Партії Регіонів, зараз балотувався, як і багато ригів, від ЄДНІСТЬ, Сан Санича Омельченка. Він організував ОЗУ, яка займалася тотальною купівлею голосів у гуртожитках Голосіївського району. Це єдині ділянки в місті, де шляхом підкупу виборців сформували результат, коли близько 60% проголосували за тих самих Іванченка і Омельченка, - повідомляє нардеп.
Зараз вони сидять у м'яких кріслах, п'ють хороший коньяк і потирають свої спітнілі долоньки в очікуванні мандатів. А повинні сидіти в КПЗ в очікуванні вироку. Ми вимагаємо відновлення справедливості. Якщо правоохоронні органи не виправлять ситуацію, то її виправимо ми. Самі. Більше того, ми вимагаємо перерахунку голосів на всіх дільницях де нам цілеспрямовано псували бюлетені і знищували голоси наших виборців, - наголосив Береза.
Завтра, в п'ятницю, 30 жовтня, о 10 ранку ми прийдемо на Богомольця, 10, до Міністерства внутрішніх справ і будемо вимагати виконання закону. У разі відмови ми перейдемо до акцій прямої дії і покарання злочинців, - підсумував Борислав Береза.