Україна
29 жовтня 2015
Огляд найважливішого, що сталося за день
Головні події дня:голодування "свободівців", помста Поклонської та реванш регіоналів.
news-image

Екс-міністр Швайка оголосив голодування.

Голодування триватиме один день.

Колишній міністр агрополітики та продовольства, свободівець Ігор Швайка оголосив голодування. Воно почнеться завтра, 30 жовтня, у День пам'яті жертв політичних репресій і триватиме одну добу.

30 жовтня в День політв'язня оголошую одноденне голодування спільно з новітніми політичними в'язнями проти свавілля влади, - написав Ігор Швайка.


Береза оголосив акцію протесту біля МВС і обіцяв покарати фальсифікаторів виборів.

Борислав Береза звинуватив Вадима Іванченка у фальсифікації виборів.

Численні порушення і фальсифікації на місцевих виборах 2015 року - це прямий наслідок того, що ні в 2004 році, ні після ніхто зі злочинців так і не був покараний. 

В даний момент, за підтримки адмінресурсу, йде спроба не пустити до Київради партії "Рішучих громадян" та "ДемАльянс", а на друге місце в мерських виборах намагаються протягнути Омельченка, зручного для Віталія Кличка кандидата, - написав нардеп.


"Няш-мяш" Поклонська жорстоко помстилася за блокаду Криму.

У Криму масово відкривають кримінальні справи проти учасників блокади півострова.

Правоохоронці в окупованому Криму почали масову перевірку осіб, які є причетними до продуктової та енергетичної блокади Криму. Першочергово перевіряються факти закладання вибухівки під електроопорами та вимагання грошей у водіїв та пішоходів, які перетинали "кордон" між Україною та Кримом.

 

У Полтаві вчителі масово звільняються через жахливу поведінку учнів.

У полтавській школі третьокласники б'ють і нецензурно ображають педагогів.

Двоє учнів третього класу тероризують викладачів і однокласників не перший рік. Троє викладачів звільнилися, чотири дівчинки перейшли у інші школи. Хлопчики застосовують до педагогів фізичну силу, нецензурну лайку.

Екс-команда Януковича перемогла в 6 областях України.

Екс-регіонали у складі "Опозиційного блоку" займуть більшість крісел депутатів в східній та південній частинах країни.

Під новою вивіскою "Опозиційного блоку" регіонали взяли верх в більшості місцевих рад, передає «Єдність». Більшість голосів політична сила отримала в Донецькій, Луганській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській та Миколаївській областях.

 

Терористи в паніці через чутки про наступ ЗСУ: "Ми протримаємося лише пару днів".

У соціальних мережах і в різних групах терористичної і сепаратистської спрямованості активно поширюється інформація про те, що Збройні сили України у найближчі дні готові раптово перейти в наступ на позиції бойовиків "ЛНР" і "ДНР", а також взяти під свій контроль всю захоплену ними територію , а також весь україно-російський кордон.

Адміністратори пабліков поширюють лист, який написав нібито ополченець "ДНР", в якому проаналізовано події біля лінії розмежування між бойовиками і Збройними силами України.