Суспільство
30 жовтня 2015
Під Києвом затримали небезпечного рецидивіста
Спіймали злодія з допомогою сигналізації.
news-image

До чергової частини Білоцерківської міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в її квартирі спрацювала охоронна сигналізація, повідомляє «Єдність.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції, повідомили в міліції столичного регіону.

З'ясувалося, що власниця квартири отримала повідомлення від системи сигналізації та відразу поспішила додому. У під'їзді жінка зіткнулася з підозрілим чоловіком, який швидко вибіг з дому. Передчуття підтвердилися - вона побачила відчинені двері в свою квартиру.

Невідомий проник в квартиру, пошкодивши замок, звідки викрав планшет, золоті та срібні прикраси, загальною вагою 50 грам.

Потерпіла описала прикмети злодія. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Білоцерківського міліції затримали зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який вже мав кримінальний "стаж" і відбував покарання за скоєння крадіжок.

За даним фактом Слідчим відділом Білоцерківської міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику, який знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Проводиться досудове розслідування.

Читайте також: Київські грабіжники перед злочинами робили пластикові мітки на дверях «обраних» квартир