Російські пропагандисти вкрали музику в американської групи для ролика про війну в Сирії (ВІДЕО)
Американська група The Crystal Method заявила, що заперечує проти використання своєї музики в відео про військові операції в Сирії, зробленому ВГТРК.
news-image

Музиканти стверджують, що російська телекомпанія без дозволу взяла їхній трек High Roller для супроводу «шокуючого дрон-відео», повідомляє «Єдність», посилаючись на Lenta.ru за інформацією Rolling Stone.

The Crystal Method не хоче потурати насильству у вирішенні будь-якого конфлікту. Наші серця з жителями Сирії, постраждалими від цієї жахливої війни»— йдеться в заяві групи.

Музиканти зажадали видалити цей ролик ВГТРК з YouTube, але його так швидко розтиражували, що, за словами учасників The Crystal Method, «контролювати поширення вже неможливо». Зйомки з безпілотника показують хід військової операції в передмісті Дамаска.

The Crystal Method — американський електронний дует, що існує з 1993 року. Його музика звучить у багатьох фільмах — «Блейд», «Викрасти за 60 секунд», «Техаська різанина бензопилою», «Хітмен» та інших, а також в багатьох комп'ютерних іграх. Композиція High Roller вийшла на їхньому дебютному альбомі 1997 року Vegas.

Читайте також: "Сирія - наша руська земля" - новий тренд пропаганди РФ