Події
30 жовтня 2015
Пожежа в Сватове загашена
Рятувальники відновлюють інфраструктуру.
news-image

Станом на 18:00 пожежу на складі боєприпасів військової частини в Сватове остаточно загасили. Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації на офіційній сторінці ВГА в Facebook, передає «Єдність».

«Пожежу вдалося погасити остаточно, вибухи не чутні. Також ліквідовано пожежу на розташованому поруч складі агродобрив ПО "Агрохім" », - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про повне зруйнування адміністративної будівлі, складського приміщення і знищенні автопарку ПАТ «Лунаськгаз» в Сватове. У місті пошкоджено 10 ліній електропередач. Зараз ведуться активні роботи з виявлення руйнувань, підрахунку збитків від пожеж і вибухів, а також з відновлення інфраструктури.

У ремонтних та відновлювальних роботах беруть участь районні адміністрації Луганської області, представництва Червоного хреста і UNICEF.

Прес-служба ДСНС повідомляє, що станом на 19:00 в Сватове повністю відновлено водопостачання, на 60% відновлено електропостачання. Рятувальники розмістили в місті три намети для обігріву жителів.

Піротехнічні групи ДСНС обстежили і очистили сім секторів заввишки, виявили і знешкодили 72 реактивних снаряди і їх елементи. Крім того, рятувальники отримали 87 заяв про виявлення вибухонебезпечних предметів, 33 з яких вже опрацьовані.