Події
31 жовтня 2015
У Росії розкрили правду про літак А - 321: він був "битим"
Технічний стан літака був у незадовільному стані.
news-image

Колишній співробітник "Метроджет", який добре ознайомлений  з технічним станом російського літака авіакомпанії "Когалимавіа", що розбився в Єгипті,  розповів, що той був "битим", передає «Єдність», посилаючись на радіостанцію Business FM.

"Цей конкретний борт був, що називається, битим. Тобто, його на землі певний час назад вдарили машиною або телескопічним трапом (простіше кажучи" рукавом "). Звичайно, після цього його лагодили, і були перевірки на справність. Але, судячи з даних його переміщень у просторі, в останні хвилини перед катастрофою, які я переглянув, пілоти буквально "боролися з літаком" -... занадто різкі хаотичні рухи. Могли бути несправні або пошкоджені зовнішні елементи управління. Цей конкретний борт взагалі був дуже проблемний У нього було безліч технічних відмов раніше ".

Нагадаємо, що трагедія сталася у Північному Синаї. Перед зникненням російський літак повідомляв про неполадки. Лайнер Airbus-321 авіакомпанії «Когалимавіа», який здійснював рейс 9268 з Шарм-ель-Шейху в Санкт-Петербург, вилетів з Єгипту о 6:21, після чого зник з екранів радарів в районі кіпрської Ларнаки. На борту знаходилися 217 пасажирів і 7 членів екіпажу.