Київ
1 листопада 2015
Українці знову зберуться сьогодні на Майдані
1 листопада на Майдані Незалежності відбудеться акція "Україна та Ізраїль проти тероризму та сепаратизму".
news-image

       1 листопада на Майдані Незалежності відбудеться акція солідарності громадян України з народом Ізраїлю, спрямована проти тероризму і сепаратизму.Про це пише на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук активіст і волонтер Цві Арієлі, передає «Єдність».

"Україна, мирна країна, півтора роки тому пізнала всі "принади"в оєнного стану. Загинули тисячі людей. - .. Цивільних, військових, дорослих і дітей. Ізраїль так живе вже 70 років. Більше того, в Ізраїлі люди гинуть не тільки на фронті, але й в тилу - ізраїльтянин ніколи не знає, як він загине - в армії чи в автобусі, в своїй квартирі або на вулиці ", - пише він.

"На даній акції ми повинні сказати НІ всякого роду терористам, які знищують існуючий суспільний устрій, демократію а передусім - людей, фізично проявити нетерпимість до їхніх методів і підтримати жертв агресії. Сьогодні нам потрібна ваша допомога, дорогі українці. Ні, нам не потрібні добровольці, гуманітарна допомога або каски, нам потрібна ваша солідарність, ваша громадянська позиція, ваша підтримка в нашій справедливій боротьбі проти терористичної агресії і сепаратизму" - звернувся до українців Цві Аріелі.

Початок заходу - о 13.30.