Світ
1 листопада 2015
У Росії повідомили, що літак над Єгиптом був зруйнований в повітрі
Причини авіакатастрофи поки не повідомляються.
news-image

Пасажирський лайнер А321, який зазнав аварії в Єгипті, зруйнувався в повітрі, але робити висновки про причини катастрофи поки рано. Про це заявив 1 листопада журналістам виконавчий директор Міждержавного авіаційного комітету (МАК) Віктор Сороченко після огляду місця катастрофи лайнера, повідомляє «Єдність» з посиланням на Інтерфакс.

«Рано говорити поки про висновки. Руйнування відбулося в повітрі, і фрагменти розкидані на великій площі близько 20 кв км, - сказав він.

За інформацією, дрібні уламки літака російської авіакомпанії розкидані на площі приблизно в 30 квадратних кілометрів. Рятувальникам вже вдалося виявити тіла 175 загиблих із 224, які перебували на борту лайнера. Доправити перший борт із тілами у Санкт-Петербург мають 1 листопада ввечері. На місце події прибули рятувальники та міністри з РФ – очільник МНС Володимир Пучков та глава Мінтрансу Максим Соколов.

Нагадаємо, російський лайнер Airbus-321 авіакомпанії «Когалимавіа», який здійснював рейс 9268 з Шарм-ель-Шейху в Санкт-Петербург, вилетів з Єгипту о 6:21, після чого зник з екранів радарів в районі кіпрської Ларнаки. На борту знаходилися 217 пасажирів і 7 членів екіпажу.