Події
2 листопада 2015
УКРОП завтра влаштовує мітинг біля Верховної Ради
У партії заявляють, що проти патріотів розгорнута масштабна кампанія з дискредитації.
news-image

Прес-служба партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» оприлюднила заяву, у якій зазначається, що проти партії розгорнуто масштабну кампанію з дискредитації, передає «Єдність».

Лідера УКРОПу – Геннадія Корбана затримано за безпідставними звинуваченнями у розкраданні «Фонду оборони країни», який він створював та наповнював. Сам фонд – один з найбільших в Україні, якому довіряли не тільки наші співвітчизники, а й іноземні меценати, розгромлено...

На сьогоднішній день у в'язницях вже сотні патріотів. Тисячі волонтерів і підприємців, котрі допомагали і допомагають українській армії, перебувають під загрозою притягнення до кримінальної відповідальності. Сьогодні президент пообіцяв продовження розправ над тими, хто думає інакше, ніж він. Патріотів, які за власні кошти захищали країну, він називає корупціонерами, тоді як справжні корупціонери сидять у владних кабінетах чи намагаються в них повернутися з небуття в рамках політичних «договірняків» з нинішньою владою, - йдеться у заяві.

Прес-служба зазначила, що наразі "патріоти у в’язницях, а ті, хто розстрілював Майдан, – на волі".

Волонтерів обшукують, а військове керівництво жирує на армійських бюджетах. Це не та Україна, про яку ми мріяли, за яку боролися, - йдеться в повідомленні.

У зв'язку із віщесказаним, УКРОП завтра влаштовує мітинг під Верховною Радою.

Нагадаємо, у цілому по країні УКРОП набрав 8% голосів. Партію буде представлено в більшості обласних рад і більш ніж в 400 міських і районних радах.