Київ
2 листопада 2015
У галереї мистецтв Деснянського району можна побачити картини, що виставлялися у європейських галереях
У галереї відкрилася 165-та персональна виставка відомого українського художника, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка Валерія Франчука.
news-image

У приміщенні першої муніципальної галереї мистецтв Деснянського району відкрилася 165-та персональна виставка відомого українського художника, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка Валерія Франчука «Мій шлях», передає «Єдність» із посиланням на прес-службу КМДА.

Відтепер всі мешканці Деснянського району зможуть побачити картини митця, які виставлялися в європейських галереях.

Повідомляється, що деснянці вже у найближчому майбутньому зможуть побачити роботи не лише українських, а й іноземних митців.

Виставка «Мій шлях» триватиме понад півтора місяці – з 1 листопада до 15 грудня 2015 року у приміщенні Галереї мистецтв Центральної районної бібліотеки № 141 Деснянського району міста Києва (вул. Драйзера, 6).

Зазначимо, що митець Валерій Франчук з 1983 року проводить активну виставкову діяльність. Вже багато років він живе та працює в Києві, має майстерню у Деснянському районі. На його рахунку 164 персональних та понад 100 групових і республіканських художніх виставок. Твори експонуються у багатьох вітчизняних музеях України та країн світу. Про творчість художника написано понад 300 публікацій в газетах і журналах України та світу.

Читайте також: У КМДА працівників ЖЕКів вчили не хамити киянам