Київ
2 листопада 2015
Рейтинг київських шкіл за їх відповідністю санітарним нормам
На сайті столичної СЕС запустили інтерактивну карту моніторингу столичних шкіл на відповідність нормам санітарного законодавства.
news-image

На сайті столичної СЕС запустили інтерактивну карту моніторингу столичних шкіл на відповідність нормам санітарного законодавства. Поки що вона працює у тестовому режимі, передає «Єдність» посилаючись на українські ЗМІ. 

На карті навчальні заклади розділені на три критерії: ті, що відповідають нормам; ті, що частково відповідають нормам (наприклад, гімназія "Київська Русь", школа №278); ті, що не відповідають нормам (школа №22).

За словами головного санітарного лікаря Києва Олега Рубана, рішення про комплексному аналізі всіх навчальних закладів Києва було прийнято після події у столичній гімназії "Київська Русь", де фахівці СЕС виявили перевищення формальдегіду і фенолу в повітрі більше ніж у три рази через неякісне лінолеуму.

"Протягом четвертого кварталу наші фахівці ретельно проаналізують всі навчальні заклади столиці на відповідність нормам санзаконодательства Після цього вони заповнять електронні реєстраційно-контрольні картки, які будуть автоматично відображатися на інтерактивній карті міста".