Події
2 листопада 2015
Співачка Руслана погрожує Порошенку новою революцією через арешт Корбана
Арешт Геннадія Корбана свідчить про те, що влада розправляється з опонентами тими ж методами, як раніше Янукович помстився Юлії Тимошенко.
news-image

Про свої щирі думки щодо останніх політичних подій в Україні співачка й громадський активіст Руслана написала у своєму блозі, передає «Єдність».

Між Порошенком і Коломойським почалися розборки з позиції сили. Це виглядає як суто особистісні розборки – один олігарх (Порошенко) витісняє іншого (Коломойського), заручившись негласною підтримкою Заходу, і маючи велику сатисфакцію на такі дії з північного Сходу, але глобально все серйозніше, - зазначає вона.

Співачка пояснює, чому небезпечні подібні розбірки саме зараз і які наслідки вони тягнуть за собою. 

Якщо ж вони (представники влади - прим.ред.) саджають одного, а при цьому самі користуються тими ж самими методами, я називаю це розправою. Це використання Адмінресурсу. По суті, це те саме, що зробив свого часу Янукович, посадивши Тимошенко, - пише Руслана.
Чого БПП (читай Адмінресурсу) не вистачає зараз? Повноти влади. Якби, групуючись під Порошенка, ця владно-корупційна маса зараз досягла критичної ваги, їм би ніхто вже був не потрібен, і ми би отримали ПР-2. Зі всіма витікаючими. Лише цим можна пояснити так званий "успіх" безликого БПП на виборах, і початок політично-вмотивованих переслідувань, - зазначає співачка.

Руслана вважає, що лише загроза третього Майдану ще стримує апетити і нахабство провладних політиків. Але чи надовго, задається вона питанням. Тим більш дивно, що, на її думку, замість Корбана мали б бути арештовані представники "Опозиційного блоку" - колишні члени "Партії регіонів", за якими дійсно числяться великі гріхи і гроші. Але, на диво, з їх соратників "потрохи знімають санкції за недостатністю доказів, наданих нашою "непідкупною" Генпрокуратурою".

Співачка також нагадує й екс-посадовців, й нинішніх політиків, які нечисті на руку, проте вигідні владі й працюють на неї. Тому проти них жодного розслідування не ведеться, а ті, що ініційовані активістами, затягуються.

Аналіз загального прокорупційного руху до подвійних стандартів у БПП чітко накладається на результати їх "господарювання". До влади приходить сила, яка не має нічого спільного з ідеалами Майдану, а намагається втримати державу в рабстві Адмінресурсу. Для Громадянського Суспільства це вже не "дзвіночок", а виклик. А для Петра Порошенка це "чорна мітка", - підсумовує вона.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня в Дніпропетровську почалися обшуки«укропівців». Обшуки пройшли в будинку лідера партії Геннадія Корбана та його батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана. Пізніше Корбана доставили до головного слідчого управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало погано. Пізніше стало відомо, що Корбан знаходиться в слідчому ізоляторі СБУ. Влада звинувачує Корбана в створенні злочинного угруповання.

Читайте також: Філатов погрожує Порошенку: "Хотіли процес століття - ви його отримаєте"