Події
2 листопада 2015
Тимошенко про повістку Новинському: "Влаштували нове шоу псевдоборотьби з корупцією!"
Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко прокоментувала спробу слідчих на засідання погоджувальної ради ВР вручити повістку нардепу від "Опозиційного блоку" Вадиму Новинському.
news-image

Як повідомляє «Єдність», мова йде не лише про Вадима Новинського, але й про Олександра Вілкула і Наталю Королевську.

Юлія Тимошенко в розмові з журналістами зазначила, що сьогодні на погоджувальній раді замість того, щоб обговорювати реальні проблеми, "влаштували нове шоу псевдоборотьби з корупцією".

Вона розповіла, що представник МВС був допущений головою ВР  до трибуни і на трибуні почав зачитувати перелік народних депуатів, кого будуть затримувати.

Не секрет, що це просто попередження для тих, хто мусить негайно покинути країну. Це фарс! Це оголошення, що нас дотиснули і ми мусимо сьогодні реально боротися з корупцією. Це ображає всю країну! - пояснила Тимошенко.

Вона також повідомила, що саме її блок ініціювал на погоджувальній раді початок масштабної перевірки постачання матеріально-технічних ресурсів для фронту і армії, де "навіть на крові заробляють".

Юлія Тимошенко впевнена, що сьогоднішня ситуація з повістками свідчить про політичну кризу, тому треба "збирати президента, уряд, прем'ер-міністра і всі фракції для обговорення подальшого шляху країни, для виходу з кризового становища".

Читайте також: Гройсман вигнав співробітників МВС із засідання погоджувальної ради (ВІДЕО)